keluar lendir putih

Assalamualaikum.. Maaf klau soalan nie menjijikkan .,saya mengandung 38week dh, normal Ke keluar lendir putih.. Ke tanda bersalin.. Sbb anak first... Maaf xtahu

5 Balas

Waalaikumussalam, normal sis kalau keputihan banyak. Kalau warna ada kecoklatan (spotting) atau air ketuban pecah, kena cepat2 ke hospital. Air ketuban tu warna dia jernih je. Macam air chrysanthemum tea. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin

Wsalam. Itu mungkin mucus plug, kalau ada spotting boleh terus ke hosp utk urusan selanjutnya sbb baby dh kebawah. Kalau tiada spotting lagi rasanya keputihan biasa. Apa apa pun semoga dipermudahkan 😋

Normal. Nty lagi dekat due lg bnyak kluar. Sy last bnda tu keluar dgn drah macam benang. Rupanya dh 2cm bukaan.😅

Wslm. Lendir putih mcm keputihan ke? Sbb ada baca kalau keluar lendir pun blh jadi tanda nak bersalin, tp sy pun xsure.

sye pon ade keluar lendir hijau kuning tu apa ye

3y ago

Mcm xnormal je tu sis. Terus pergi hosp ya.