Saya nak tanya ? Normal ke semasa mengandung 6 minggu keluar keputihan putih dan lendir

Keluar lendir putih

3 Balas

Normal wak.. Don't worry.. Saat kita mula pregnant.. Mmg dinding² vagina akn hasil kan keputihan dan lendir mcm tu.. Ade juga y smpai bersalin nanti

normal , klau keputihan dah strt colour lain mcm kehijaun hijauan ataupon gatal dan berbauh kuat , sy saran kan kena check 😊

Kalau gatal kena bagitahu doctor, kalau tak gatal, normal je