38 minggu 2 hari

Assalamualaikum..nak tanya kalau keluar lendir putih dan lendir warna coklat tu tanda nak bersalin ke?tapi lendir coklat tu tak banyak macam lendir putih... #firstbaby #firstmom

6 Balas

tanda² nak bersalin... saya pun pernah mcm tu, keluar lendir campur darah... bila g hospital n nurse cek, bukaan dah ada

iya tnda2 bsalin tu .. boleh pegi hosp trus wlaupun tak sakit .. risau ada bukaan .. kita tk sdar ..

tanda dah tu..mcm saya jugak...dah bukak 2 cm...tp doktor suh balik dlu...

3 tanda nak beranak kerap sakit perut, air ketuban pecah, lendir darah

Sya pun sma dari kmrin tpi tk skit prut... keluar lendir warna coklat

Dah tanda2 tu sis