keguguran

Assalamualaikum ibu2 sekalian..sy nk tnya ibu2 yg ada pengalaman keguguran kandungn 8minggu 5hari..darah kotar dtg brapa lama bru pandai stop ya??pless share2 krn tiada pengalaman..n ni 1st pregnant tp xda rezeki?

4 Balas

Sama mcm sy.. Baru jer keguguran smlm...moga ada rezeki kita lagi lps ni😔

4y ago

Bguslah sis..stay positif..cm sy ni skrg stres pasal period sy lepas kguguran..lama btl bru fresh blood jak keluar