Pregnant tapi turun period

Ada ke ibu2 yg pernah pregnant tp period macam biasa?Sy pregnant 7mggu,start kemarin turun darah mcm period,semlman pkai 1pad pun xpenuh..Sy pernah keguguran 2x nov2022 & may2023..sblom2 nie klau Sy keguguran darah turun byk,Kali nie lain darah turun mcm period sbb tu Sy tnya pengalaman ibu2 yg penah pregnant tp datang period.sy Masih berharap ada rezeki Sy Kali nie😥next week appointment scan 8mggu,buku pink pun belom buat lg

4 Balas

Jangan tunggu next week. Kalau turun darah walaupun sikit masa pregnancy, tu dah threatened miscarriage. Pergi private je sis secepat mungkin. Tc

3mo ago

terima kasih...Sy dh miscarriage 1feb2024😭7w3d

during pregnancy takkan period sis. maybe chemical pregnancy so thats why turun darah. boleh pergi klinik untuk double check

Sy dh keguguran 7w3d..terima kasih pada ibu2 yg sudi jwb soalan sy..doakn Sy ada rezeki lg selepas nie

Kalau masih berharap ada rezeki terus ke klinik