Keguguran semulajadi

Hi ibu2.. berapa lama darah haid akan datang selepas keguguran ya? Ada adakah besar risikko akan mengandung balik.. selepas darah keguguran kering.. sya ada melakukan hubungan dgan suami.. suda 35hari Tak dtg haid.. tpi blum ada tanda2 pregnant yg sya rasa.

2 Balas

cer puan chck upt jika upt negetive puan g klnik jmpe.doc n chck..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

alhamdulilah 13week da.. sy pregnant Twins ❤️

haid akan DTG ikut tarikh sebelum ni...mungkin sis lekat lg...p cek

3y ago

wah tahniah sis dapat twin...Allah ambik satu DIA ganti dua...doa kan sy juga ye...masih berpntg keguguran...hihi