period

Hai ibu2 sekalian..tlg share pengalaman kalian yg penah keguguran..adakah period 1st lepas gugur tu akan dtg lbh drpd 2minggu??adakah ia normal??

2 Balas

sy ada baca biasa gugur darah tak lebih 15hari sis.. sy pernah gugur 2x tapi masing2 nifas 8-10hri je..after gugur period pun macam biasa 7hari

sy penah keguguran...tp period mcm biasa ja sis... better p check jaa sis..

4y ago

Ok tq sis..sdh p checked td..doktor bg ubt stopkan darah haid.