period

Assalamualaikum ibu2 sekalian..nk tnya siapa ada pengalaman yg keguguran dlm kandungan 8minggu lbh..nk tnya sy keguguran pd tangal 12 dec..adakah haid sy akan dtg pada hujung dec tau jan bru dtg ya??tlg2 ibu2 yg berpengalaman..

1 Balas

Feb taun lps sy gugur 8w, tgh bulan 3 dtg period skali period pain yg dsyat..cek tru scan tgok2 ada fibroid ptt la die skt sgt.. dh hamil blk ank makin besar tu fibroid hilg lenyap mcm tu je.syukur sgt2

4y ago

32w sis tq ya😘 after 3m dia lekat blk