Halu Ibu2 Semua...

Nak tanya.. Ibu2 yg berpengalaman keguguran tu. Agak2 brapa lama ibu2 nak recover semula bdn selepas keguguran.dan brapa kali period ibu2 dpt' bersma' suami semula.? Sy smlm sakit perut teramat.. Last2 jatuh sendiri..baru xda lagi sakit peruut.. Tadi trs g hospital cek ats dan bwh.. Doktor tengok xda lagi dah bersih.. Just dia bagi injection utk berhentikan darah.. Moga2 ada rezeki sy lagi lepas ni.. #pengalaman1pregnnt #belum rezeki

2 Balas

Sy gugur, pantang 100 hari bersama dgn suami, ngam tu, tgok hari subur kat period calendar, bersama skali je..pastu alhamdulillah pregnant balik..tp masa gugur, still continue folic acid sbb mmg plan nak pregnant balik..

5y ago

Dalam 2 bulan cm tu awk sbb sy kejap ada kejap tak, so sy anjakkan pantang sy pd 60 hari..kurg dlm 60 hari baru betul2 abeh..so sy tick kat period calendar..nanti dia akan tunjuk ovulation date..pd tu sy try bersama.. alhamdulillah

Tak tau la sis. Tp cousin husband sy, dia gugur bulan 12. Bulan 2 next year, pregnant lg. 😅