jantina baby

assalamualaikum ibu ibu .. ni scan masa 21 weeks. tiap kali scan mesti doc cakap tak nampak jantina baby . gambar ni saya screenshot dri video yg saya record waktu scan n saya baru perasan baby tga kangkang waktu ni. agak agak boy ke girl ye? boleh tolong jawapkan ? ?

jantina baby
27 Balas

Saya scan masa 12week pun dah nampak. Repeat scan 17week, pun nampak

5y ago

jantung kalau scan ultrasound 6w+ dah ada.. kalau guna doppler lambat sikit

Cm baby gurl je..sbb klo boy..ade nmpk pistol dh

Sis cuba scan 3D or 4D .. itu boleh nmpk lebih jelas..

3y ago

Awal lg x nmpk sgt tu...nk clear 24weeks ke atas....

3y ago

yg sy sis

slm? yg sy punya dh cnfrm kan gegirl 😘😘

Tak nmpk ni sis.. kaki sbelah dia tutup...

5y ago

mcm tu yee . thanks sis. saya taktau sgt nk translate gmbr scan ni. tanya kt doc jantina baby , diorang pon ckp tk nampak sbb baby tutup 😉

Gegel kot.. Biasanya kalu x nmpk ggel.

5y ago

Prot lebar ktepi ke?biasanye bulat ktepi girl, lau lonjong kdepn boy

Should wait another week or more

5y ago

tengah tunggu hari je ni sis. skrng da 39 weeks 3 day. 😃

X nampak sangat la. 🤔

Haha baby shy.. Hiding..