jantina baby

assalamualaikum ibu ibu .. ni scan masa 21 weeks. tiap kali scan mesti doc cakap tak nampak jantina baby . gambar ni saya screenshot dri video yg saya record waktu scan n saya baru perasan baby tga kangkang waktu ni. agak agak boy ke girl ye? boleh tolong jawapkan ? ?

jantina baby
27 Balas

biase kalau boy tgk dr belakang mcm xpregnant stil ade shape bdn...pengalaman pregnant boy 2 org...kalo girl perut pun besar dr belakang mmg mengembang hehe

Mcm girl. Sbb baby sy pon nmpk mcm ni. Mase sy scan hritu, dr tu ckp, klau bntuk mcm burger tu mksdnye baby girl. Klau klau ade nmpk mcm pistol tu, baby boy..

5y ago

Double slices berger. Istilah doc

Saya buat 4D scan ☺️ mmg jelas 🤭 so tak ragu ragu nk beli brg baby and pilih nama siap ii 😁 Alhamdulillah skrg dah 3bulan dah ank sy 🥰

3y ago

Sorry nak tanya, kalau dah masuk 22 week boleh dah ke check jantina baby?

Ha ah.. Gitu la penampakan perut.. Lagi satu kalu pusat tekelua. Mst llki mcm say skg.. Doc scan nmpk punai. InsyaAllah smga semuA slmat

3y ago

Sye baby boy pusat xterkeluar lgsg.. org pon dok usap tnye baby boy ke girl.. bila ckp boy depa dok pgg pusat sbb xtkeluar pon katanya.. tggu masa baby nk keluar jek skrg ni, doakan sye ya mommy3 semua

sekarang sy br masok24 minggu...pinggang ,tulang belakang sakit,.LG satu tapak kaki sakit.kt tengah tapak kaki .kenapa ye

Biasa ya kalau scan tak nampak atau susah nak nampak maksudnya girl, tapi tak sure lah, kang berharap pula.

5y ago

iya biasa kalau xnmpk tuh biasa girl tuhhhh doc laaa yg ckp 😊

Sy bru scan 24weeks..alhmdulillah doc gocang2 suh bby bgun tido n bka kaki.. Alhmdulillah npk bby girl.

5y ago

🤣🤣🤣👍

Ni gambar baby sy kangkang. Mmg nampak jelas boy. Scan masa 18weeks. 😊

5y ago

Jelas nya sis.. hritu sy scan 16week doktor kata masih kcl lgi blm nmpk. Maka dia kata bby tu tgh kang2 bgi nmpk. Tpi dia kata dia x nmpk sgt gender.. tpi sy hrp sgt dpt bby boy kali ne..

mcm gurl sis .. sy dulu mcm tue,doc kata nampak burger 😂 klu boy nampak bebird die

Nanti dah bersalin boleh tahu dah baby girl o baby boy.. try beli unisex clothes hee

5y ago

Saya anak firat dulu gitu la. X nmpk.. Bli semua putih dia dah kluag gegel.. Bru bli gaun