Jantina Baby.

Assalamualaikum semua. Minggu ni masuk 28w dah. Nak tanya pendapat agak ni boy ke girl ye? Doc cakap macam boy tapi tak sure. Terima kasih.

Jantina Baby.
4 Balas

sy baru buat dkt sonobee, details scan. harga promo rm88. buat appoiment online untuk booking. memg terbaik scan dkt situ, gender pun details dpt.

Tak nampak sis. Jauh sangat screen tu🤭 Awak repeat la gender scan. InshaAllah semoga next scan awak dipermudahkan.

10mo ago

Cuba awak search Sonobee. Ramai mommies yang check kat KK recommend Sonobee.

repeat scan balik nanti. sbb jujur kita ni bkn expert nk tgk based on scan.

saya nmpk kt celah kangkang dia mcm boy