Jantina baby

Masa scan private 21w doc cakap baby boy..harini scan hosp gov 28w doc cakap baby girl..bergurau eh baby ni,,mama mmg excited nak baby girl.tp papa nak baby boy..agak² mana yg betul ye??

3 Balas

Boleh repeat gender scan kat luar… Tp kasi surprise lg sronok 🤣🤣 kawan sy beria dah beli baju2 pinky & bunge2 skali kluar baby boy 🤣🤣 jambu haa pkai pink & bunga

Baby tu nk bergurau tu sis 🤭 nanti keluar" kejutan dia bagi, klau saya, saya taknak tau boy ke girl biar kejutan sikit hihi

5y ago

hehehe..aduhh lame sgt nk tgu dia keluar.tu yg pg scan..

Ahaaa...naluri ibu lg kuat

5y ago

harap mcm tula..hehe