jantina baby

assalamualaikum ibu ibu .. ni scan masa 21 weeks. tiap kali scan mesti doc cakap tak nampak jantina baby . gambar ni saya screenshot dri video yg saya record waktu scan n saya baru perasan baby tga kangkang waktu ni. agak agak boy ke girl ye? boleh tolong jawapkan ? ?

jantina baby
27 Balas

Looks like a girl

Bby malu2 tu😄

Mmg xnmpk sgt nie sis..

5y ago

tu la tiap kali saya pergi scan mesti doc cakap tak nmpk jantina baby. so lama lama pasrah nk buat scan jantina baby. bio suprise jela time lahir ..

🤔🤔🤔

mcm bby girl

taknampk

mcm boy

5y ago

iyeke sis ?