Usia Tak Cukup Bulan

Assalamualaikum hai semua mummy tersayang ?. Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy pada 21/2/2020 secara normal dgn seberat 1.4 kg. Tp due baby 24/4 . Tp baby nak keluar tiga month awal . Setiap hari pergi ke hospital untuk melawat NICU sebab baby masih premature dan pramatang . Alhamdulillah sekarang berat baby 1.56 kg dha. Road to 1.8 kg untuk baby keluar dari hospital kalau sihat. Tp baby sy kena masuk tiub sebab darah rendah dan bernafas tak cantik jadi gunakan dengan mesin bernafas. ?. Doakan kesihatan saya dan baby ye mummy semua tersayangg ☺️❣️❣️.

Usia Tak Cukup Bulan
189 Balas

Moga dipermudahkan semua n cpt sembuh.. Sy pn bersalin awal gak 8/2,iktkan due 14/4..secara czer n berat 1.49kg, baby gurl..n baby sy still kt NICU.. sbb da lebihan cecair d kepala n akn d operation.. Doakan baby sy ibu2 smua

3y ago

Semoga Sis dan Baby selamat lancar dan dipermudahkan segalanya... Allahumma Amen