selamat bersalin

Assalamualaikum mommies Alhamdulillah ,Sye telah selamat melahirkan puteri kedua, pada hari rabu, jam 8.34 minit mlm di hospital selayang dgn berat baby 2.15 kg Due date 10.3.20,

10 Balas

Hspital selayang ada terima pesakit nk bersalin lgi ke sis . Tgh tggu hari je ni

4y ago

Hospital sg buloh yg dah xleh bsalin sana puan....selayang boleh....cuma mungkin skrg crowded lah sbb yg sg buloh kebykkan lari ke slyg😊

Hsptl slyg ok x servis dorg? Ramai ke? Dftr trus dpt katil or kne tggu?

4y ago

Okey trima kasih.. tahniah n slmt brpntg

Tahniah. Selamat berpantang. Doakn sy menunggu hari

4y ago

Tq,semoga urusan bersalin sis dipermudahkan

Taniah..dn selamat berpantang jga kesihatan

Comelnye berat tu.. Brp weeks?

Alhamdulillah.tahniah

congratulations 😊

Tahniah sis

Congrats

Tahniah