Usia Tak Cukup Bulan

Assalamualaikum hai semua mummy tersayang ?. Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy pada 21/2/2020 secara normal dgn seberat 1.4 kg. Tp due baby 24/4 . Tp baby nak keluar tiga month awal . Setiap hari pergi ke hospital untuk melawat NICU sebab baby masih premature dan pramatang . Alhamdulillah sekarang berat baby 1.56 kg dha. Road to 1.8 kg untuk baby keluar dari hospital kalau sihat. Tp baby sy kena masuk tiub sebab darah rendah dan bernafas tak cantik jadi gunakan dengan mesin bernafas. ?. Doakan kesihatan saya dan baby ye mummy semua tersayangg ☺️❣️❣️.

Usia Tak Cukup Bulan
189 Balas

semoga baby cpt sihat,cpt discaj..ibu jgn risau..baby prem kuat..anak saya pun lahir awal..30w dgn berat 1.2kg,2bulan di nicu..alhamdulillah..sihat..kuat..ibu bnyk2 doa utk baby ye..

Wsalam..Ya Allah kesiannya..in Shaa Allah Allah jga bby awk..all the mommies dlam Asian parents nie akan slalu doakan awk n bby semoga sihat..awk kne kuat utk bby awk..in Shaa Allah..

Cepat2 sembuh yaa babyy boy.. mama baby tngh tunggu tu dn sntiasa doakan babyy.. ya Allah moga baby ni kuat dan moga kekal sihat walafiat dan ada kemajuan berat badannya.. aamiin

Semoga Allah sembuhkan sgla sakit baby syurga ini dan kembali sihat normal seperti baby lain..aminn.. byk2 doa ya bulan ramdhan ni.. berkat inshaAllah dimakbulkan❤️

Sama la sy pun bersalin normal 2/3/2020 baby prem 31 weeks berat 1.67 😁 tiap2 hari risau anak kat nicu, Alhamdullillah baby dah kuar wad 1/4/2020 berat 1.825

Semoga ibu dan baby cepat sihat walafiat....dan dalam pelindungan Allah s.w.t,, berdoa sllu utk baby semoga cepat kluar hospital dalam keadaan sihat ....aminnn

Aaminn..kuat anak soleh. Awak mmpumyai ibu yg kuat. So awak baby soleh yg kuat😍. Mmbesar dgn sihat ye anak soleh. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Aamiin.. Semoga anak awak cepat sihat. Sama dgn saya. Bersalin awal and anak pramatang.. Sama2 berdoa supaya anak kita cepat sihat ye.. 💞💞💞

smoga cpt smbuh dan blk ke rumah ank kecik...trs kuat sis..jgn down..doa ibu tu snjata plg kuat...🥰🥰 big hug for u

Tahnia puan, tapi jangan risau pasal anak puan. Nanti semua ok juga. Kita bersama doakan untuk anak puan jadi sihat