Usia Tak Cukup Bulan

Assalamualaikum hai semua mummy tersayang ?. Alhamdulillah saya selamat melahirkan baby boy pada 21/2/2020 secara normal dgn seberat 1.4 kg. Tp due baby 24/4 . Tp baby nak keluar tiga month awal . Setiap hari pergi ke hospital untuk melawat NICU sebab baby masih premature dan pramatang . Alhamdulillah sekarang berat baby 1.56 kg dha. Road to 1.8 kg untuk baby keluar dari hospital kalau sihat. Tp baby sy kena masuk tiub sebab darah rendah dan bernafas tak cantik jadi gunakan dengan mesin bernafas. ?. Doakan kesihatan saya dan baby ye mummy semua tersayangg ☺️❣️❣️.

Usia Tak Cukup Bulan
189 Balas

Kuat kn semangat k.. Ank sya yg ke 3 pramatang.. 31minggu dlm kandungan, czer..pompuan berat 1.5kg,jantung berlubang besar siling 50sen,28hari dlm incubator sbb berat bdn turun ke 1.34kg..42hari berpantang dlm hsptl.. Alhamdulillah skrg da umur 2thn7bln..tapo maC review pakar kanak2 la..