Dah cucuk Vaksin Pfizer tapi pregnant 6 weeks..

Assalamualaikum hai semua mommy ..ada yg thu x..KLU pregnant boleh ambil vaksin ke..??tapi cmne KLU dah cucuk Vaksin tapi bru thu pregnant 6 weeks...ada kesan pada kandungan x..

19 Balas

wssalam..mmg skrg digalakkn ambil sbb ibu preggy sgt2 berisiko..klau mcm awk dh ambil n x de ap effect x de kluar drh ke ap tu insha'Allah ok je tu..

3y ago

Alhamdulillah xad pew2..just cuma smlm bisa² bdn pastu panas..n sakit kepala... Alhamdulillah hari ni ok da xdmam cuma tngn tmpt cucuk sakit AG laa