Dah cucuk Vaksin Pfizer tapi pregnant 6 weeks..

Assalamualaikum hai semua mommy ..ada yg thu x..KLU pregnant boleh ambil vaksin ke..??tapi cmne KLU dah cucuk Vaksin tapi bru thu pregnant 6 weeks...ada kesan pada kandungan x..

19 Balas

insha allah tiada apa2.. cuma dinasihatkan utk buat detail scan diantara weeks 16 ke weeks 26 pregnancy.. insha allah semua akan selamat ..

saya sinovac 2nd dose masa 6 weeks.. tgu 11 weeks baru doc nk buka buku pink.. alhamdulillah sekarang dh 9weeks semua nya ok sja

Benda x tahu..insha Allah xda apa2, sis. Jgn stress2 jgn tlampau risau. Pikir positif, yg baik2 saja smbil doa yg baik2, k.

sy amek dose kedua masa tu tgh pregnant 4w.. tp x sedar.. alhamdulillah okay je.. sekarang baby dh 12w..

Insyaallah takde. Saya pon lepas ambik AZ first dose baru tau tengah preg 4w, but baby still membesar

3y ago

amminn awk..sama² kita doa untuk ank kita ...dan sentiasa pikr positif..😊

hi awkk . sy dos 1 pfrize..sy bru pregnant 6 weeks 3 days.. Alhamdulillah sihat..

Sya pregnant ambik vaksin juga dah lengkap 2dose vaksin pfizer juga...

3y ago

26weeks

Kasi besar sikit baru cucuk la

Seeloknya tunggu 14w