cucuk vaksin

hi sy akan cucuk vaksin rabu ini. tapi kandungan nak masuk 10 weeks.. dah call klinik kk tak angkat.. boleh ambik ke tak ye vaksin untuk ibu yg baru hamil..

4 Balas

Sy misi klinik desa suruh cancle sbb kandungan baru 9’week dah 15 week bru apply balik dia kata .. bhya boleh menyebabkn keguguran

3y ago

saya 12 week da dpt vaksin..KK pun xnk ambik risiko dia kta klo awak dtg klink checkup awak tk vaksin lagi atlest 1dose pun ok da..Alhamdulillah 1dose saya settle..Dan tiada masalh apa²,cume saya ngantok je lps vaksin..

awak pergi je ke PPV..leoas tu bgtau dkt doktor dsana..diorg akn postpone tarikh awak

tangguh dlu sis , tunggu 14w bru bole cucuk vaksin

eye seelok nye 14 hngga 32 mggu sis...