Period or Pregnant

Assalamualaikum ,hai . saya nak tanya .. test pertama . hari pertama saya sepatotnya period . xnaik pn double line . hari kedua saya dah lewat period . saya check ,naik double line ... perut saya selalu senak dan memulas je,mcm sengugut .. adakah saya pregnant? .. thankyou *firstbaby

Period or Pregnant
35 Balas

Ank second sya mcm ne first cek just 1 line jer...skli esok nya cek lg dh jd 2 line tp kabur2 lg nmpk skli cek kt hsptl Alhmdulilh positive pregnant...