Upt positive, period lewat 4 hari tapi hari ke 5 keluar darah

Hi mommys nak tanya period saya selalu memang ontime tak pernah lewat tapi kalini saya dah lewat 4 hari , saya check upt double line tapi samar2. Tapi hari kelima saya datang period. Adakah saya pregnant atau tak ya? Maaf sebab ni pertama kali saya jadi macam ni #pleasehelp

Upt positive, period lewat 4 hari tapi hari ke 5 keluar darah
5 Balas

Awk sme mcm sye, tpi sye dh 6 hari drah kluar lagi. Dh jmpe doc tpi doc belum thu punca lagi sbb hritu scan tk nmpk ape2. Minggu dpn bru sye repeat scan.

2y ago

Boleh je buat scan. Ckp dgn doc yg awk lewat period tpi tk buat upt lagi, then awk nk scan utk cnfirmkn pregnant ke tk.

Takut chemical pregnancy je.. try repeat upt esok lagi tengo cemana

Nak tanya sis pregnant ke sekarang? Sbb saya jadi mcm tu sekarang 🥺

apa2 pendarahan semasa hamil, silakan jumpa doktor segera ok

mcm mana keadaan awak skrg?