First time 2 line setelah 3 tahun

Bulan 7 ni saya dh lewat period .. harini 28hb saya dh lewat 11 hari .. hari pertama saya test pada 19/7 naik double line tu pn samar2.. 22/7 saya test naik 1 line . Persoalan skrng adakah saya pregnant ? #sayaconfuse

First time 2 line setelah 3 tahun
2 Balas

slalunye klu upt mula2 positive lps tu jd negatif, tu tandanya chemical pregnancy.. x mngandung pun cuma bdn kte detect kte pregnant.. klu da ckup 6 mggu dr 1st day sis last period, bley peg scan kt klinik utk check.. normally da nmpk kantung klu sis btol2 preggy.. klu sis skadar nk check pun xde masalah.. ckp je nk scan sbb da period lewat..

9mo ago

chemical pregnancy nie turun darah mcm period je.. xde la bketul2/klua kantung mcm gugur tu..

Better check dgn dip&tell. Cassette ni kadang2 tak betul