Period or Pregnant

Assalamualaikum ,hai . saya nak tanya .. test pertama . hari pertama saya sepatotnya period . xnaik pn double line . hari kedua saya dah lewat period . saya check ,naik double line ... perut saya selalu senak dan memulas je,mcm sengugut .. adakah saya pregnant? .. thankyou *firstbaby

Period or Pregnant
35 Balas

Ye amin.Harap segala urusan kamu dipermudahkan. Jangan risau awak tu memang confirm hamil.

4y ago

terima kasih sis .. heheh Alhamdullilah

Pregnant... Sakit tu memulas2 kan dibahagian Kanan atau Kiri perut .

4y ago

Saya x smpi kki kt perut jaaa

Waalaikumussalam, insyaAllah positive. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Ni sya punya.. Sepatutnya esok period... Insa'Allah ada rezeki😊

4y ago

eh . pekatnya .Alhamdullilah

Biasa sy check seminggu lps lewat period.. Bru yakin..

Kita sama 😅 saya pon buntu jugak 😅

4y ago

Hehe amin😚

In shaa Allah positif.. Doakan saya juga 😍

4y ago

aamiin aamiin .. saya doakan sis mengandung jugak ye ..mudah2han

Alhamdulillah.. taniah sis

Alhmdulillah. jaga kndungan elok2

4y ago

terima kasih sis . Alhamdullilah

Pergi klinik buat chek-up