Hi semua.. upt positive tapi period

Saya nak tanya.. saya dah lewat period 5 hari.. bile check upt naik double line samar.. tapi hari yg ke 6 saya dtg haid.. hari yg ke 4 haid.. saya check upt, masih lagi double line samar.. adakah saya pregnant atau double line tu hanya hormon sahaja?? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

5 Balas

Pernah terjadi kat saya..hri ke 3 lewat period check samar double line..hri ke 5 period cam biasa diiringi cramp perut sakit sgt..dktor kata HORMON.. sbulan kemudian sya pregnant skrg dh 6month, alhamdulillah.anak second,anak first meninggal thun lepas sempat 6 hri je kat dunia..Al Fatihah.

Tak silap saya nak period pun naik samar2. Awak period lama ke dah berapa hari? Kadang tu takut chemical pregnancy. Awak nak kepastian check upt dgn kk. Tepat

better cek dgn doktor. tak reti nak jawab sbb tiada pengalaman. Baca orang punya pengalaman adalah.

Hi sis..cMne keaadaan sis..same situation dgn sy skrang🥴

hjhj