Kehamilan pertama

Hai nak tanya, normal ke rasa pinggang dan bahagian bawah perut rasa sakit macam nak period? check upt double line tapi takut kecewa tiba2 period sebab sakit macam nak period.

2 Balas

normal sis saya pun dulu awal"pregnant sakit bahagian perut tapi dah masuk 9 minggu hilang dah sakit alahan pun makin kurang alhamdulillah sekarang dah 12 minggu

normal..sy pn alami bnda sme..skng dh msuk 6 week..slagi xda bleeding ape insyaallah semua slmt..