Period or Pregnant

Assalamualaikum ,hai . saya nak tanya .. test pertama . hari pertama saya sepatotnya period . xnaik pn double line . hari kedua saya dah lewat period . saya check ,naik double line ... perut saya selalu senak dan memulas je,mcm sengugut .. adakah saya pregnant? .. thankyou *firstbaby

Period or Pregnant
35 Balas

Mula2 sy test pun naik samar2 rasa mcm xpercaya sy pregnant .. Pada hari sama g klinik test lg sekali terang.. Penting utk jg diri di awal kehamilan.. Taniah!!

4y ago

Sebelum tau pregnant tu ada jgk.. Rasa perut mcm sengkak sgt terutama lps mkn. Rs cepat penat..