perut rasa Senak n padat

Assalamualaikum.. Hai mommy2.selmat mlm.. Sejak 2 menjak nie.. Sis slalu rasa pedij ulu haty.. Lepas tok pert slalu meragam..dh nak Dekat 1mggu slalu Tak dpt tido mlm.. Siang bru dpt tdo...mkn pun tak Menentu..tak lma lgi nak msuk trimester ke 3..tp rasa Mcm esok2 jer beranak.. Hmm. Nak Tanya.. Ada tak yg Mcm sis.. Bgi cdgan utk Sis.. Mcm Mna nak dpt tido mlm yg cukup. Sis rasa tak cukup tdo.. Lagi2.. Mlm ,Sis mmg takdapt nak tDo. Huhu

2 Balas

Wasalam..normal,bb da membesarkan.siang memang mengantuk,sb mlm xlena tdo..🤗

4y ago

Tula..mmg cmtupun.klu siang tu rasa mngantuk sgt tdolah jp..bdn kita letih

normal tu sis.. sy pn same..