Tangan selalu lengguh Dan rasa mcm kesemutan, sya dah msuk 35 minggu prag

Hai sis, nak Tanya pernah kah ssiapa mengalami mcm ni ? Sakit mmg x bole nak buat apa, dah 2 minggu berturut lengguh siang Dan mlm.. Bole share x ada yg perna mengalami bgni. #fristbaby#

2 Balas

sis ade minum susu tak, takut tak cukup kalsium dlm badan sbb baby serap kan. mungkin lh, kalau dh minum susu mungkin blh bnyk kan minum susu lagi , sbb nin dh tak lama dh nk beranak kan. atau mgkin nti time checkup blh tnye nurse, kot ade bo fon nurse kk boleh je wasap tnye.

2y ago

Doc hnya bg vitamin pragnevit je sis

cb sis amalkan susu kambing karihome 2 kali sehari pun dh ckup. sy dulu pun mcm tu. mudah skt tulang belakang dan tgn krp kebas2.. tp sejak amlkn susu kambing. skt2 makin brkurang skg. bdn pun ada rs tenaga. hamil ank no 6. 36w 2day