bayi tak tido malam.

siang tido.. malam berjaga.. cmne nak bg bayi tido mlm.. ni slalu dr kol 12 mlm dah jge..mnyusu tak mau lepas.. Susu badan plak kurang.. Pastu lps subuh bru tdo blek.. . siang plak elok je membuta..apa cara nak bg tido mlm eh.. Ibu stress lah.. #babyfirst #15hari

2 Balas

biasa bby dlm pantang memang begitu.. cuba masa siang tu terang2 then malam gelap2.. bila belah ptg, tukar baju dye, cerita ngn dye, ni da mlm pe semua.. esok pagi mndi, tukar bju, then cerita lagi ni da pagi..

4y ago

Tula.. Mmg xtido mlm dibuatnye.. Siang sedap je dia tido.. Mlm biasa gelap jgk..

Baby saya waktu siang, saya letak dekat ruang tamu. Supaya bising. And bila malam je terus masuk bilik. Senyap je. Alhamdulillah malam pukul 7 dah lena. Bangun kenkadang 7-9pagi. Goodluckkk mummy 🥰