Pms ke pregnant ?

Perut kembung , rasa berdenyut tba - tba ada tp tak sepanjang masa, bila makan pandai tak dpt terima rasa mknn( mcm susah nk menelan) , 2 hari lagi date nk period , pernah keguguran on March, sllu sgt mgantok bila siang tp bila mlm ssh nk tdo even siang tu tak tdo pun🥺 dulu masa pregnant sllu pening n nak tdo jer, simptom mual sekli je tu pun mcm mabuk dlm kreta, asal naik krta je pening, #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #TTC

2 Balas

try upt on the day yg sepatutnya period & a week after lewat period if lewat 🤗 tu je cara nak tahu pregnant atau tak

try upt