🤔

Assalamualaikum ..hai ibu2 nk tye masa anak first ade buat knduri ape2 tak ?? Mcm buat lenggang perut ..mak sye sruh buat la ,org dlu2 punya amalan

17 Balas

Kalau nak buat mkn2 kenduri mcm tu Better buatla majlis cukur rambut ke , bagi nama ke atau kenduri kesyukuran Tapi saya dulu tak buat pun kenduri , ada la cukur rmbut tpi tk buat makan2 besar2 ajak org mai Ikut la kalau rsa ada rezeki lebih , boleh la jemput fmily kan buat mkn2