Lenggang perut

Hi nak tanya, zaman sekarang perlu lagi ke buat lenggang perut? atau memadai kalau kita just pergi checkup KK on time macam biasa je? apa je benefit buat lenggang perut ni ye? 🤔 digalakkan buat atau tak ye? #mintapendapat #ingintahu

5 Balas

sy anak 3 tak pernah buat acara² mcm ni. Alhamdulillah semua proses bersalin lancar dan sgt² dipermudahkan. memang sy dr pregnant anak 1st tak pernah guna petua² dulu².

Daripada buat lenggang perut,baik buat solat hajat...adew jgak kebaikan utk ibu dan kandungan

zaman bila ni lenggang perut.. huhu . orang tak buat dah la sis.. takda keperluan

kurafat sis.. tak perlu buat pun

Boleh google..