Bahaya Ke Cyst Semasa Hamil?

Assalamualaikum dan selamat malam Hari ada appointment dgn doktor scan baby.. Masa tengah scan tetiba doktor jmpa cyst.. Ada effect apa2 ka dekat baby nanti? Saya baru pregnant 2 bulan.

Bahaya Ke Cyst Semasa Hamil?
22 Balas

Saya dah mengandung 3 bulan lebih ada cyst jugak insyallah tak dak apaii tapi dokter ckp kalau cyst tu koi membesar kena buang,alhamdulillah 4 kali dah scan perot cyst dok besaq tu jaa dy tak membesar.harapii cyst tu nanti hilang😊