Pregnancy with cyst

Assalamualaikum & hai semua. Saya baru masuk minggu ke 12. Last week scan di kk Doktor sahkan ada cyst 3cm x 3cm. Then bulan 12 nanti kena refer pakar dekat hospital utk tahu cyst membesar ke tidak. Ada sesiapa nak share pengalaman tak ye? Kena elak makan apa2 utk elak cyst membesar?

1 Balas

Elakkan mknan soya, daging, sardin.. Sy sblom. Pregnany ad cyst.. Pstu kecut.. Time oregnt tetiba ad balik.. Then hilg lagi.. Sbb hormon..