cyst waktu hamil

Alhamdulilh syukur tadi scan nmpk dh denyutan jantung baby. Tapi tetibe doktor kata ada cyst 2cm. so ibu2 bahaya tak cyst neh. tqq

2 Balas

Masa first scan 11week nmpak denyutan jangtung,tapi doctor ada kesan cyst sebesar 6cmx4cm😪 d sruh refer ke doctor puan ntuk pasti kn sma ada bahaya atau tdak.. risauu saya dn suami, ada Tak yg pernah alami cam sya?

2y ago

sis skrg cmne? da brsalin ke?

cyst 2cm xbahaya..tapi seeloknya kalau kandungan masih baru elakkan makan makanan yg dr kacang soya,,sbb soya aktifkan cyst.