Obimin

Assalamualaikum dan salam sejahtera ibu-ibu semua! Saya hadapi masalah bila telan ubat obimin, saya akan pening dan sejam lepas tu akan muntah dengan banyak. Rasa rugi dan risau lepas telan ubat tu muntah pulak macamana baby nak dapat zat semua. Lepas muntah tu kena telan ubat lagi ke? Ada tips tak supaya saya tak muntah? Terima kasih ibu-ibu!

1 Balas

Cuba mkn obimin sblm nak masuk tido, ni tips nurse kongsi dgn sy utk yg slalu muntah2

4y ago

Ohhhhh. Ok saya cuba. Hehehe. Terima kasih!