Sangobion dan Obimin

Assalamualaikum hi mummy" smua .. hari tu ada makan skli ubat new obimin lepas telan ubat tu dalam 2 jam,, trus muntah .. dan dokter sarankan jgn ambl kalau muntah,, so doc sarankan ambl folic acid jak dlu dan vit c memang xda muntah,, wlupun sblm ni alahan memang trok,, .. skrg dah 17weeks ,, dokter sarankan mkn ubat Sangobion, bru jak telan ubat tu, stelah 1jam lebih,, muntah jugaa,, ada kah ibu" d luar sna mcm sy jugaa ? Adakah sy ptut teruskan makan ubat tu ataupun teruskan makan folic acid dan vit C? Thankyou

2 Balas

Sy pom Loya.. Tp sy mkn mlm sblom tdo skrg n.. Lpas mkn trus tido.. So xmntah lh.. Tp pstikn prot ksonglh..

4y ago

Aamiin,, terima kasih sis

cuba amalkan jus Mamariam sis..

4y ago

pagi sis