Alternatif lain selain mengambil obimin/iberet

Hai assalamualaikum dan salam sejahtera, saya ingin bertanya kepada anda semua. Ada tak sesiapa macam saya sejenis memang xbole telan ubat. Saya first time pregnant dan skrg 14w. Saya dah cuba berkali nak telan obimin tapi tewas dgn muntah even xsempat nak telan. Dgn keadaan skrg mabok, minum air kosong bnyak² pon muntah 😭 Ada tak tips atau supplement yg bersaiz kecik macam folic acid tu?

1 Balas

try beli dekat frmasi.. sy mkn yg ni.. sy beli fmasi alpro.ubat dia kecik je..senang telan..sesuai untuk org yg alahan mcm xlh mkn ubat..ubat pon xrase ape2..sy mkn yg ni je..sbb dh ada vtmin c,folic acid ,copper semua dh ada dlm tu..