mertua

Assalamualaikum ...... Cuma minta pendapat ....... Boleh ke atau tak mertua kita campur urusan rumah tangga kita???? ..... Dan mertua memang ada hak ka untuk halang kita balik rumah mak bapa kita.... Kadang aku bingung aku ni kawin dengan dia ke atau anak dia ???.....

31 Balas

Just nasihat sahaja.... Utk nk tentukan keputusan tidak boleh... Nk beri pandangan boleh...

Mil mmg x da hak untuk masuk campur...yang perlu memberi keizinan cuma suami

Abaikan sis..klau nak lebih selesa..lebih baik berpantang di rumah family sndri..

5y ago

Rasanya tak ada kaitan pasal berpantang dalam story kat atas ni🤔

sepatutnye xbleh la mcm tu.. tp mgkn sis bleh discuss ngan husband..

Cik somi la kne main peranan slowtalk ngn mak dia

Tkda hak pn,aslkn suami kita izinkn

xde hak,asal kan suami izinkan..

Suami kne main peranan

bincang dengan suami.

Bincang dg suami elok2