1st time pregnant

assalamualaikum blh sy tahu kebiasaan rasa baby bergerak dalam brp minggu. sy risau jugak lah ni dh 19weeks tp sy xde rase ape mornings sickness pun xde.. sy mcm biase je buat keja nak rase die bergerak x dpt pun

12 Balas

Memang ada wanita hamil tak ada alahan, sis. Bab tendangan bayi tu, biasanya 20 minggu baru rasa "lebih sikit". Kalau sis risau, cuba consult dgn doctor terus, ataupun lihat tanda-tanda ini: https://my.theasianparent.com/tanda-janin-tidak-berkembang

5y ago

thanks sis for information igt nak pg klinik lah this week last check bln 4 aritu doktor kate baby ok... ni igt nak follow up jugak tgk mcmane keadaan baby kan lps puasa...