tak rasa apa2

salam nk tanyaa sy bru 9w pregnant tp xrasa apa2 mcm biase je,alahan pon xdelaa sgt,muntah takde,tp bab bau tu mmg peka laa xboleh bau pelik2..tp normal laa lan xde rase pape kan?hhehe baby 1st

2 Balas

Sy alah lewat start 10w sampai skrg dh nk masuk 14w still alah. Kdg yg alah awal cepat hbis, ad yg lambat. Ada juga yg xalami alah.

5y ago

mual & muntah ye sis?

Normal sis. Mungkin awal lagi alahan tu datang or mungkin tk dtang langsung mcm saya. Suami mcm pelik tk mcm org preggy pon.

5y ago

aah harap tak ada laa hehhe mcm suami plk yg alahan