alahan pegnen

ada ke mommies dekat sini alahan masa mengandung tak boleh bau suami.. padahal sblm ngandung ok je x bau pun.. tapi lepas dah beranak,, tetap hidung ni rasa sensitif kat bau suami sama mcm masa ngandung.. ke sy je yg mcm ni.. atau mmg suami sy berbau 😅😅

2 Balas

Hahah, Saya msa prgnant, bau suami x boleh, rasa nak muntah, tapi suka pakai barang dia, sikat, kdg kopiah dia pun sya pakai, alahai pelik2. Dah bersalin okey je, tapi pakai sikit dia smpai sekarang tak boleh hilang lak, hahah, tak lalu tngk sikit sndiri. Sampai dia nk buang dah sikit tu, sbb dah patah2, sya tetap pakai🤣

biasa je tu...mmg camtu kadang dtg sendiri bau tiba² jer hehe