alahan ke?

Assalamualaikum dan hai semua.. ada tak yg sama mcm sy, kalau dkt rumah mak&mertua boleh bau masakan mereka.. tapi kalau kat rumah sendiri walaupun suami yg masak, sy takleh bau masakan tu langsung.. dan sy pun takleh masuk dapur(walaupun bukan waktu masak).. mesti loya.. terus masuk toilet muntah.. masakan jiran semua takleh bau jugak.. ada ke yg kena mcm sy? Serba salah dgn suami

2 Balas

Samalah... Sy sampai trimestr3, xboleh masak/bau benda hanyir mcm ikan/ayam dll... Boleh msak telur, sayur n frozen food je... Ikan pun kalau mertua sy msak je baru sy boleh mkn... Org lain masak, sy xboleh makan, trasa hanyir kat tekak tu...

Ye.. trimster ptama.. da masuk trimster kdua pon masih ada lagi.. bau tumis..bau nasi.. ikan goreng😅😆.. kdang2 kena kuatkan diri juga..