baby 2021

Assalamualaikum.. ada tak pengalaman mcm sy, last priod sy 30.9.2020.. klu ikut kiraan sy baby dah 2bulan.. bru2 ni sy prgi kkia untk pastikn yg sy btl2 mgandung, buat upt test and sekali scan.. bila doktor scan doktor hnya nmpk kantung tapi baby blm nmpk..sma dlm scan tu bru dlm 6w0d.. sy risau sgt2 adakh normal? Ank sy sblm ni 2buln kndungan dah nmpk,tp yg ni plak xnmpk hnya nmpk bulat2 kecil jak.. siapa yg prnh alami mcm yg sy alami blh kongsi pgalaman dgn sy tak? Sy nak tau jg normal ka tak ya... Trima ksh..

1 Balas

masa anak first sy pg scan 8weeks xd nampak kantung or apa2 pun . doc suruh dtg 2 minggu lagi baru nampakk .