risau scan tak nampak ape ape.

Ade yg mcm sy tak ? Buat upt baru2 ni naik 2 line. Tp cek kat doktor tak nmpk ape2 lg. Ikot kiraan doktor dlm 8minggu. Tp sy jenis period tak tetap. Normal ke ye ? Risau.

risau scan tak nampak ape ape.
13 Balas

Mcm sy dlu. Period xtetap & last period sy sampai sbulan tempoh sy period. Msa buat buku doc scan x nmpk pe2. Then kne refer kt hospital utk Buat vagina scan sb tkot luar rahim. So smpai hsptl, nurse scan kt bwh mmg nmpk kantung kosong & kecil. So dorg suh doa byk2 & dtg lg 3 mggu. Bermula la penantian pnuh kesedihan & dramatik slama 3 mggu. After 3 weeks sy lari ke hosp swasta utk scan sb hsptl kerajaan kasar & sakit sgt dia check. Alhamdulillah nmpk janin msa tu bru 6minggu6hari. Siap dgr heartbeat skali.. Think positive. Mtk doa dr smua org..

Tahniah.. all the best.. fikir positif sj sis , bby masi keci sgt tuh la blm nmpk lg.. nnt adala tuh , doa bnyk² sma Tuhan .. Amen.. Takecare n godbless youu

sama mcm sy...sbb kecil lagi...nnti 2mnggu pegi semula....sy lps 2mnggu scan skli lgi...bru nmpak kecik je

Sis try scan balik bila dh 12w ke atas..kdg2 bby kecil sgt..xnmpk lagi..kantung ad nmpk x sis?

klau buat usg yg biasa tu mmg x nmpk ape2 lg .klau wat scan vaginal boleh nmpk da..

Tgok doktor cakap apa sis ... Dont worry . doa yg baik2 . in sha Allah ada ..😊

5y ago

Doktor sruh dtg lg lepas 2minggu utk scan smule. Takot luar rahim. Emm. Harap2 takde ape2 yg series. Lame dah tggu saat ni 😢

ya benar, doakan yang baik baik saja ya .. take good care d sana 😊💕

Normal, saya pun macam tu juga.. Scan balik after 2 weeks.. 😊

Doa baik2 sis.. Semoga dipermudahkan smue. ☺️

Positive sis Lg 2 mgu scan blik Cer p klinik len