Alahan

Assalamualaikum . ada tak mommy2 dlm ni mengandung tpi takde alahan langsung .. pening ke mual ke muntah ke ok je .. makan pun ok je ..? normal juga kan

28 Balas

Normal. Kwn sy lgsg xde mslah ms dia preg. Morning sickness semua xde. Sihat bertenaga. Tak tau dia amal ape. Tp dia mmg jenis suka jaga badan, exercise etc sblm preg. Jg mkn semua. Sy pula msk 5 bulan... Org dh tnya, akak ni due bila... Ehh lama lg... Tp mcm dh x larat je...