Alahan

Assalamualaikum . ada tak mommy2 dlm ni mengandung tpi takde alahan langsung .. pening ke mual ke muntah ke ok je .. makan pun ok je ..? normal juga kan

28 Balas

saya alhamdulillah tak ada langsung alahan. masa tgh pregnant. skrg tgh pantang 30hari dh.

Normal laa tu.. Saya dlu pregnant pn lngsung takde alahan.. Makan semua ok jer..

Sy pun sama sis.. alhamdulillah.. mybe bby taw kot sya kerja sbb tula phm tu.. 😅

4y ago

6bulan lbh dah nie sis

Sy sis...dah 32weeks xde alahan..cume alahan tido malas byk...kikiki

Waalaikumussalam. Kawan saya ada mcmtu sis. Dia langsung xde alahan.

4y ago

sama ah cam aku . smpai tak tau yg diri ni sedang mengandung

ramai je yang macamtu termasuk saya, bukan benda yang pelik pun.

4y ago

ohh ok ok sbb takde oengalaman lgi ni first baby after 7y ttc hihi

sya pun x de alahan dri awl mngandung smpai skng dh 36week.....

4y ago

mmg tak rasa pening mual muntah la .. waaa tidak lama lgi tu sis .. semoga di permudahkan hingga bersalin

Normal sis..kekdg ada alami..ada yg x..ada tu husben yg alami

4y ago

Hahahahhahaha dah tu lelaki ni sakit sikit dah tewas kalah baby

Tkde pening, tkde mual ,tkde muntah ..tkde selera makan je ...

4y ago

dah berapa bulan sis

Normal , sy takde alahan , now nak masuk 9 bulan dah 😄

4y ago

Thank you sis 😍