mengandung tapi tiada alahan

Hai mommies. Ada tak mommies kat sini yg mengandung tp tiada alahan? Saya seakrang 7w tapi kadang2 je pening mual. Tp kebiasaannya mmg takde langsung alahan atau mual. Cuma asyik lapar & cramp perut je. Memang macamtu ke? Sy anak 1st alahan teruk sampai 6bulan. Kandungan ke2 takde alahan tp asyik memulas perut and gugur 12w. Kandungan yg ke3 ni memanjang laoar tp mcm xberapa ade alahan pun. Atau masih awal ya?

2 Balas

Alhamdulillah saya masa pregnant pun takde alahan or mual2. Selera makan byk cuma mula2 tu je tak boleh masuk dapur

Sy pun xd alahan..cuma cpt lapar n cramp perut je sikit2..skang dh 5 bulan..baby aktif gerak2...alhamdulillah